©2024 Frédéric Blanchet, photographer. All rights reserved. Privacy policy

Powered by Blue Agence créative

sunrise


NaturArt
completed a large-scale project at Lac Brome, in the Eastern Townships, transforming a slightly steep plot of land into a splendid residence harmoniously integrated into its landscape. The layout plan aimed to unify the different zones and living areas, while ensuring practicality and aesthetic appeal from every angle. The project focuses on key elements such as retaining walls, multiple steps and a large quantity of pavers, organized in three distinct levels, requiring impeccable precision. The main attraction is the infinity pool, visible from every point on the property. Adjacent is a terrace embellished with thyme ground cover, reminiscent of French gardens, and featuring a gas fireplace for starlit evenings. For the golf enthusiasts among the owners, a tee-off area, a petanque court and another fireplace, this time wood-fired, have been set back from the central area for recreational activities. The project features a night-lighting system, maximizing the use and beauty of this outdoor space even after dark. In short, NaturArt has created a true outdoor masterpiece, harmoniously blending functionality and design for the comfort and pleasure of its occupants.

Scroll to Top